Βέβαια σε ότι γνωρίζω θα σε βοηθήσω,δε μπορώ να πω ότι γνωρίζω και πολλά από SΤ,βασικά τα είχα ξεχάσει όλα από τότε που είχα τον πρώτο 1040 μου παλιά!
Μετά σιγά σιγά τα ερεύνησα όλα από την αρχή,και είχα βοήθεια από διάφορα ξένα site.. (Είχα και έχω αρκετή βοήθεια από τον "ppera" έναν Ούγγρο φανατικό χρήστη Atari,καλό προγραμματιστή,και τεχνικό).
(( Μια παρένθεση εδώ για τον
ppera,τον οποίο δε ξέρω γιατί, αλλά μερικοί τον εκδιώκουν,τον πειράζουν,τον βρίζουν σε κάποια site που δυστυχώς είναι και έλληνες μέσα..αυτοί λοιπόν τον καταδιώκουν όπου πάει και τον υποβιβάζουν,
το έχω δει με τα μάτια μου ακόμα και μέσα στο ΕΑΒ forum της Amiga έγινε, τον προκάλεσαν οι "Αmigo-αταροβιοι" εκεί χωρίς να πουν τον λόγο,και χωρίς κάποια αφορμή..ίσως για κάποια παλιά διένεξη?...εγώ πάντως έχω διακρίνει αδικία!
Ένα άτομο που έδωσε τόσα φώτα - προγράμματα
μοναδικά στο χώρο,που
όλοι οι χρήστες Atari χρησιμοποίησαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τη δουλειά του.. τώρα τον κυνηγάνε! εε.. αυτό είναι τουλάχιστον αχαριστία.
Υπάρχει ακόμα ένα άτομο που γράφει χρήσιμες ρουτίνες για τον Atari,διαμορφώνει παιχνίδια για να παίξουν στον πιο "δύστροπο" σκληρό δίσκο που έγινε ποτέ σε computer..
δίνει αμέτρητες λύσεις σε θέματα Atari.. > (
http://petari.000space.com/atari/ ) και αυτοί θέλουν να τον εξαφανίσουν!
Προσωπικά εμένα o ppera με έχει βοηθήσει πολύ,θα τον στηρίζω όσο πιστεύω ότι το αξίζει αμερόληπτα πάντα! γιαυτο και θα μπαίνουν συχνά πρωτοσέλιδα με δουλειές του στο PORTAL, σαν ένδειξη αναγνώρισης της δουλειάς του!))
Πάντως ότι χρήσιμο για τον SΤ που γνωρίζω, το έχω γράψει εδώ στο forum σε διάφορα θέματα hardware-software..
Τέλος να πω ότι έχω μια ανεξήγητη τάση - αγάπη στα SΤ που από τι φαίνεται δε περνάει.. ίσως είναι ότι είχα SΤ πριν πάρω την Amiga Α1200,
και ασχολιόμουν αρκετά τότε με games.. θυμάμαι μου είχε δώσει ένας φίλος 100αδες παιχνίδια για να τα αντιγράψω! δε θυμάμαι το αντιγραφικό πρόγραμμα ίσως ήταν το fast-copy..
πωω.. μέρες ατέλειωτες έγραφα disks και δοκίμαζα!
Βασικά είμαι μάλλον δεμένος συναισθηματικά με όλα τα μηχανήματα που πέρασαν απ τα χέρια μου.. Spectrum,Atari,και φυσικά Amiga.