Μετά από αυτά έχει ήχο αλλά με μια παραμόρφωση. Το είχα παρατήσει το θέμα, αλλά επειδή μου μπήκε η ιδέα να καταργησω τα 2 πίσω ηχεία και να δώσω στα 2 μπροστινά, είτε πρέπει να τον επισκευάσω ή να σκάσω καμιά 150αρια ευρώ για νέο ενισχυτή.
Να τονίσω ότι επειδή είναι παλιός στα τρανζιστορς δεν βρηκα ακριβως τα ιδια αλλα έβαλα αντικαταστάτες τους.
Επίσης όπως θα δείτε στις φωτος μάλλον έχουν αρπάξει (εχουν αλλαξει χρωμα δλδ) κάτι μικρές αντιστάσεις ίσως και κάτι μικρές δίοδες.
Αν μπορεί να διακρυνει κανείς να μου πει την γνώμη του.
Αυτή την στιγμή έχω αφήσει εκτος το πίσω αριστερό ηχείο και πραγματικα δεν καταλαβαινω οτι δεν παιζει!
Το κακο ειναι οτι πρεπει να κανω δοκιμες στο αμαξι και ειναι πολυ δυσκολο το βγαλε-βαλε γιαυτο και το παρατησα.
Τι νομίζετε οτι πρεπει ακομα να αλλαξω? παιζει να εγινε λαθος στην αντισταση που αλλαξα και γιαυτο να εχει παραμορφωση ο ηχος? ή μπορει να φταινε οι αλλες? ειναι και πολλες αυτες οι μικρες και ετσι που ειναι δεν ειμαι σιγουρος για τα χρωματα, μαλλον πρεπει να βγουν και να τις μετρησω?
Υ.Γ Ανεμε μπορει να ειχαμε συζητησει με emails αλλα δεν βρηκα κάτι και πραγματικά δεν θυμαμαι.