ε κατσε να την δεις πρωτα... :)
Είμαι ένας fan του είδους και μάλιστα πρόσφατα έψαχνα να βρω υλικό για το πώς στηνόταν μια BBS!
Θα ήθελα να δω περισσότερες πληροφορίες όπως για το τι προγραμμα τρέχει απο πίσω και αν το όλο σχεδιο των σελιδων γίνεται με την βοήθεια κάποιας script language
Αν μπορεις να μας δώσεις κάποια στοιχεία...
Προσωπικα, χρησιμοποιησα το προγραμμα Mystic BBS (mysticbbs.com), το οποιο μου εχει κανει πολυ "κλικ" :) Ειναι γραμμενο σε FreePascal και επειδη ειμαι και λατρεις της Pascal, απλά ήρθε και κουμπωσε το πραγμα... :) Το Mystic BBS, εχει παρα πολλες δυνατοτητες. Υποστιριζει επισης scripts/mods/addons, τα οποια μπορουν να γραφτουν σε μια δικη του script language η οποια ομως ειναι σχεδον (για να μην πω, τελειως) ιδια με την Pascal. To ακομα καλυτερο ομως, ειναι οτι η ιδια script language, υποστηριζει και κωδικα γραμμενο σε στυλ C, αλλα και Python!!! Οπότε εχει για ολους...
Επισης τρεχει σε ολες τις πλατφορμες... Linux, Windows, Mac, Raspberry, συνεπως ειναι απολυτα cross platform. Aν αλλαξεις τα binary αρχεια, ολα τα υπολοιπα, scripts/themes τρεχουν αυτουσια σε ολες τις πλατφορμες. Ετσι πχ αν στησει καποιος το συστημα, αρχικα σε LInux και θελει να το βαλει πχ σε Raspberry, ειναι πολυ ευκολο.
Το να την σεταρεις... ειναι απο πολυ ευκολο, εως αρκετα χρονοβορο και δυσκολο. Μπορεις να κανεις απλως εγκατασταση και να αφησεις το συστημα ως εχει με το default theme... αλλα μπορεις να κανεις και παπαδες, οπου εκει θα πρεπει να βαλεις χρονο και κοπο, με scripts, ΑΝSI γραφικα κτλ.
Για αρχικες πληροφοριες, μπορειτε να δειτε εδω:
http://wiki.mysticbbs.com/ και εδω:
http://wiki.bbs.geek.nz/Απλώς να ξερετε οτι για να φτιαξετε ενα συστημα, χρειαζονται και αλλες γνωσεις πχ cron jobs, bash shell κτλ. Που σημαινει πως, θα χρειαστει να "τριφτειτε" λιγο... δεν ειναι απλως copy/paste το ολο σεταρισμα.
Μιας και στην Ελλαδα, δεν υπαρχουν πολλες BBS, για να μην πω, πως η δικη μου πλεον ειναι η μοναδικη, πολυ ευχαριστως να ανοιξω καποια ενοτητα στην BBS, για retro computing που να εχει σχεση με το forum.

Να σημπληρώσω μονο στο post σου, οτι για όποιον δεν ξέρει στην συγκεκριμένη (την δική σου) BBS η πρόσβαση γίνεται μέσω telnet (όπως πολύ σωστά είπε ο Alex76gr) ή κάποιου προγράμματος διαχείρησης τύπου Putty στην διεύθυνση :
Η προσβαση μπορει να γινει με οποιοδηποτε telnet client, αλλα και με ειδικα προγραμματα που επισης υποστηριζουν και download με το προτοκολλο zmodem. Θα σας συμβουλευα να χρησιμοποιησετε το Netrunner (
http://www.mysticbbs.com/downloads.html), το οποιο τρεχει σε γραφικο περιβαλλον Windows/Linux/Mac και υποστηριζει απ'ευθειας ANSI γραφικα και downloads. Με το Putty ή με τον απλο telnet client απο το τερματικο, μπορει να μην σας βγαζει σωστα τα ANSI γραφικα. Παρολα αυτα, η ΒΒS υποστηριζει και plain text/ASCII τερματικα, απλά απο κει δεν θα βλεπετε το "μεγαλειο" της... χαχαχα. Η προσβαση μπορει να γινει ακομα και με Android συσκευες (προτιμηστε την εφαρμογη ConnectBot).
Στην γραμμη εντολων πιθανων να χρειαστει να γραψετε: telnet andr01d.zapto.org 9999 και οχι telnet andr01d.zapto.org:9999, εξαρταται το προγραμμα. πχ σε linux, θελει με κενο (telnet andr01d.zapto.org 9999).